Select Page

PROJEKTI

3.ZYCF_poster_800x510px

Zagreb Yarn Craft Fest

Pokrenuli smo Zagrebački festival pređe i tekstilnih tehnika. Misija eventa je edukacija publike kroz radionice tradicionalnog ručnog rada, poticanje kreativnosti, povezivanje prodavača, udruga i publike.

Dolaskom izlagača te medijskog sponzora iz inozemstva event je dobio internacionalni predznak. Nije izostao ni humanitarni karakter – svo pletivo s yarn bombinga donirali smo u humanitarne svrhe udruzi Veliko Srce iz Zagreba.
Na drugom i trećem festivalu uključili smo i nove internacionalne izlagače te proširili program na mlade i djecu. Humanitarni projekt drugog festivala bio je Heklani vizual Hrvatske Brailleove abecede, koji je poklonjen Hrvatskoj knjižnici za slijepe i slabovidne.

WEB
2. ZGGM

ZG GAME MARATHON

Osmisli smo i organizirali Zagrebački festival igara na ploči i kartaških igara, s ciljem povezivanja publike i dizajnera igara te prodavača igara i popratnog pribora.

Prvi festival je, dolaskom dizajnera iz Slovenije i Srbije, postao internacionalni te imao humanitarni karakter: donacija udruzi Mali zmaj, za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.

Na drugom festivalu uveli smo dodatno i veliki D&D Championship 2022 te proširili ponudu dječjeg programa.

MTG Carta Magica Qualifier vikend

MTG Carta Magica Qualifier vikend 2022

2022. bili smo suorganizatori velikog internacionalnog MTG Carta Magica Qualifier vikenda.

MTG Qualifier vikend je dvodnevni event, koji je uključivao Dominaria Sealed Regional Qualifier i Modern Regional Qualifier, sa side eventovima i Command zonom.
Ugostili smo i renomiranog ilustratora, Milivoja Ćerana, koji je tijekom prvog dana eventa potpisivao MTG karte i altere.