O NAMA

Eventi inkluzivnog karaktera i ležerne atmosfere za poticanje poduzetništva
u kulturi.

Nakon 20 godina iskustva u organizaciji domaćih, europskih i svjetskih konvencija nastala je MASALA – organizacija za festivale inkluzivnog i edukativnog karaktera s ugodnom, prijateljskom i ležernom atmosferom.

Naše je ime inspirirano mješavinom različitih tema koje nas oduševljavaju i koje želimo pretočiti u tematske festivale. Masala je ujedno i začin s kojim svaki event postaje karakteristično opušten i prijateljski.

Upoznajte ekipu

Pokreće nas znatiželja, kreativnost, predanost i dakako ono najbitnije – strast!

Vanja Kranjčević

CEO, CFO

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u financijama, suvereno balansira vođenje evenata i troškove. Odobrava skoro sve što je Jean Jerko i Monika traže.

Monika Tresk

CMO, Content Writer

Još uvijek nije sigurna da li joj je draži digitalni marketing ili content writing, iako se i s jednim i drugim bavi već godinama. Uživa smišljati program za evente.

Jean Jerko Cukrov

CCO, Logistika

Naš polu švicarski kreativac koji cijeni sve što je outré. Strastveni je kite surfer i iznad svega se trudi da svaki projekt poleti, baš kao njegov kite.

Naši Partneri

Zajedno s partnerima povezujemo naše kreativne i strateške konceptualne snage te stvaramo zabavno & edukativno iskustvo za sve posjetitelje.